Teknoloji

Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Sızdırıldı: Çok Beklemeyebiliriz

Uzun bir aradan sonra konutlarımıza konuk olacak olan ünlü oyun serisi Silent Hill için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz ay duyurulan Silent Hill 2 Remake’in çıkış tarihi sızdırılmış olabilir!

“Benim adım… Maria,” diye gülümsüyor bayan. Yüzü, sesi… Tıpkı onun gibi.

Bloober Team tarafından geliştirilecek ve Konami tarafından yayınlanacak olan Silent Hill 2 için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Çok sevilen oyunun bu yeniden yapımının çıkış tarihi sızdırılmış gibi görünüyor.

Avustralyalı bir perakendeci yanlışlıkla oyunun çıkış tarihini açıkladı.

Avustralyalı bir perakende şirketi olan Gaming Gorilla, oyunun ön siparişe başladığını duyurdu. Ön sipariş sürecinin resmi olarak başlamamış olması ise firmanın neden böyle bir etkinliğe imza attığını düşündürüyor.

Şirkete göre Silent Hill 2 çıkış tarihi Eylül ayında olacak.

Şirketin internet sayfasında yer alan habere göre merakla beklenen korku oyunu Silent Hill 2 Remake, 29 Eylül 2023 açık olacak. PlayStation 5 konsolları için ön sipariş sürecini açan şirket, aynı zamanda oyunun fiyatının da 89 dolar olduğunu gösteriyor.

Sizce bu bir kusur mu?

Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu bilginin doğru olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak bu firma hala oyunun satışını durdurmadı. Bu nedenle 29 Eylül tarihini gerçek bir tarih olarak algılayabiliriz.

haberfethiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu