Yaşam

Timsah Celil lakabıyla tanınan Meli Bendeli, 1 Ayda 5 Defa Bıçak Altına Girdi: “Bedelini Ödedim”

Çağlara damgasını vuran Çukur dizisinde Timsah Celil olarak tanıdığımız ve daha sonra geçen yıl trans olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz, yeni ismi Meli Bendeli ile geçirdiği ameliyatları anlattı. . Bir ayda 5 kez ameliyat masasına yatan Meli Bendeli, kadın olmanın bedelini ödediğini açıkladı.

Çukur dizisinde Timsal Celil olarak tanıdığımız Ahmet Melih Yılmaz geçen yıl trans olduğunu açıklamış ve adını Meli Bendeli olarak değiştirmişti.

Yaşadığı süreci TikTok hesabından yaptığı canlı yayınlarda paylaşan MEli Bendeli, “Aslında tüm benliğimi seviyorum. Seni bilmem tabi” dedi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Meli Bendeli, bu değişim sürecinde Netflix’in kendisiyle olan sözleşmesini iptal ettiğini de söyledi.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan oyuncu, bu sürece başlamadan önce kendisine Netflix’in Şahmaran dizisinde rol verildiğini ancak etek giydiğini görünce sözleşmesinin iptal edildiğini söyledi.

Şubat ayında YouTube üzerinden katıldığı bir programda yaşadığı sürecin zorluklarından bahseden Meli Bendeli, henüz kadın kimliğine sahip olmadığını ancak ameliyat olmak istediğini paylaşmıştı.

Değişim sürecinin kendisi için son derece maliyetli olduğunu söyleyen Meli Bendeli, “Bunlar masraf, aylık 1500 TL hormon giderim var. Zamanı, şartları bekledim ve beklerken de 2 yaşına geldim. 30.’ dedi.Sonrasında mali açıdan da işleri resmiyete dökebilirse Tayland’a gidip ameliyat olmak istediğini söyledi.

‘Henüz bir kadın kimliğim yok, yurt dışında sorun yok ama Türkiye’de kurullara katılmam gerekiyor. Travestiliğin karanlığında kaybolmak, gece gelen erkeklere aşık olmak istemiyorum. Mümkünse param olsa Tayland’a gider bu işi yaptırırdım. Burası çok yorucu. Durumlarım olsaydı bu işi yarım bırakmazdım, bıktım travestiden.’

Instagram’da 16.5 bin takipçisi bulunan Meli Bendeli, ilk olarak göğüs ve dudak estetiği ile dikkatleri üzerine çekti.

Fenomen isim hastane odasından yaptığı “Kadın olmak kolay mı? Bedelini ödedik” paylaşımıyla dikkat çekiyor. söz konusu.

1 ayda 5 ameliyat olan ve 8 saat ameliyathanede kaldığını söyleyen Meli Bendeli, “Peki kadın olmak kolay mı Melicim! Bu kadar kısa giyip kadın olunur mu? etekle gezmek mi imkansız demedim, madem bedelini ödedik’ dedi.

İşte paylaştığı görsel:

karakopruhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu