Haber

Kuzdere’de her şey güzel olacak

Lider Topaloğlu, Kuzdere’de devam eden çalışmaları inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Fen İşleri Müdürlüğü gruplarının Kuzdere’deki çalışmalarını inceledi. Önder Topaloğlu’na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın eşlik etti.

Kuzdere ilçesi Çaybaşı Caddesi’nde Akdeniz Elektrik AŞ’nin elektrik hatlarının yer altına alınması için çalıştığı yerde esnafla ilk kez bir araya gelen Önder Topaloğlu, burada asfalt ihalesinin tamamlandığını ve kısa süre sonra sıcak asfalt dökmeye başlayacaklarını bildirdi. elektrik işleri bitti.

Başkan Topaloğlu, alanda şu açıklamayı yaptı; “Şu anda ASAT kanalizasyon ve içme suyu işi tamamlandı. Asfalt ihalemizi tamamladık ama Akdeniz Elektrik AŞ asfalttan önce elektrik hatlarının yer altına alınması sürecini tamamlamak istedi. Şu anda Akdeniz Elektrik’in bu süreci tamamlamasını bekliyoruz. Çift taraflı aydınlatma çalışmasının ardından hızla asfaltımızı tamamlayacağız. Kuzdere’de sıkıntı olmaz. Kuzdereli hemşehrilerimize biraz rahatsızlık veriyoruz ama bu işlerde her doğum sancılı oluyor. Kanalizasyon, içme suyu, telefon ve elektrik yer altına alındıktan sonra bir mağduriyet olmayacağını düşünüyorum. Yaşanan aksaklıktan dolayı tüm Kuzdereli hemşehrilerimizden özür dileriz. Kuzdere’deki çalışmalarımızın yaklaşık dört ay içinde büyük ölçüde tamamlanacağını düşünüyorum. Umarım her şey çok güzel olur. Kemer’de yaşayan herkes her şeyin en iyisine layıktır. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habersefaatli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu