Ekonomi

Togg’da ilk şanslı kullanıcılar açıklandı

İSTANBUL (İGFA) – Togg sosyal medya hesapları ve TRT Haber üzerinden canlı yayınlanan çekiliş sonunda 177 bin 467 kişi arasından 20 bin şanslı kullanıcı ön sipariş hakkı kazandı. 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişi de yedek listedeki yerini aldı. Ana ve yedek listedeki kullanıcılar, akıllı cihazlarını almak için bekledikleri sürece ek garanti ve her bekleyen ay için Trugo’dan 85 kWh alırlar.

yeniden güç kazanacaktır.

Türkiye’de ilk kez uçtan uca dijital satış formülüyle gerçekleştirilen T10X ön sipariş sürecinde, kullanıcılarla buluşacak olan 20 bin adet T10X için ön sipariş sahiplerini belirlemek için dijital kura çekildi. 16-27 Mart ortasında Trumore uygulaması ve Togg internet sitesinden ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, 29 Mart’ta noter huzurunda gerçekleştirilen dijital çekiliş heyecanını yaşadı. Ön sipariş sürecine katılan kullanıcılar arasından 20 bin şanslı kişi T10X ön sipariş hakkı kazandı. Togg’un sosyal medya hesapları ve TRT Haber üzerinden canlı yayın için ön sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, kalan ödemelerini akıllı cihazlarının teslim tarihi geldiğinde ön ödeme tutarı düşülerek yapacak.

Yedek liste de belli oldu

Çekilişte şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste belirlendi. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda haklarını kullanmayan kullanıcılar olduğu takdirde yedek listedeki kullanıcılar aktif edilecektir. Ancak 2023 teslimatları için yedek listesinden asıl listeye geçemeyenler, 2024 Ocak ayı prestijiyle belirlenecek yeni paketler ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X siparişi verebilecek. Haziran 2024’e kadar akıllı cihazlarında rastgele bir çekilişe girmeden.

Trugo’dan beklenen son tarihe kadar ek garanti ve ayda 85 kWh

güç doldurma hakkı

Çekiliş sonucunda asil ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim alana kadar çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak. Kullanıcıların hesaplarına Nisan’dan teslimata kadar geçen süre için ek garanti süresi eklenirken, Trugo’dan aylık 85 kWh.

güç doldurma hakkı tanımlanacaktır. Kullanıcıların ana ve yedek listelerde yaptıkları ön ödemeler e-Cüzdanlarında tutulurken, her iki listeye de giremeyen kullanıcıların ön ödemeleri hesaplarına iade edilecektir.

Uçtan uca bir dijital süreç devam ediyor

duraganajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu