Haber

THY’nin ‘İstanbul’da Türkçe öğren, dizileri daha rahat izle’ projesi

Amerika Birleşik Devletleri‘nin yeni İstanbul Başkonsolosu Julie A.Eadehile Türk havayolları Genel İdare Binası’nda boy gösteren Prof. Dr. Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından görüşmede ele alınan konulara değindi.

THY’nin geleceğe yönelik stratejik hedefleri ile Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin ele alındığı toplantıda Bolat, ABD’li ev kadınları için geliştirilen ‘İstanbul’da Türkçe öğren, dizi izle daha rahat’ adlı projeden bahsetti. Türk dizilerine ilk kez büyük ilgi gösteriliyor. Başkonsolos Eadeh’e söyledi.

ABD’de Türk dizilerine olan ilginin kendilerine böyle bir proje geliştirme fırsatı verdiğini belirten Bolat, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Önümüzdeki yıllarda Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilere katkımızı katlanarak artırmayı planlıyoruz. 2015 yılı için duyuracağımız ‘İstanbul’da Türkçe öğren, daha rahat dizi izle’ paket programı hakkında konuştuk. ABD’den 2 milyon turisti getirme projemiz kapsamında ilk kez konaklama Amerikalı kadınların da yer aldığı 4 hafta boyunca cazip fiyatlarla koleksiyon paketi sunacağız.”

Türkiye hizmet ihracatı şampiyonu olan THY, yeni projeleri ve tanıtım programları ile hem diğer hizmet ihracatı departmanlarına hem de Türkiye’yi ziyaret eden turist sayısına önemli katkı sağlamayı hedefliyor.

Amerika’dan Türkiye’ye 2 milyon turist getirme hedefi kapsamında Amerika’daki şehirlerde tanıtım programlarının devam etmesi bekleniyor.

Türk dizilerine büyük ilgi duyan Amerikalı ev kadınları için planlanan projenin detaylarının kısa süre içinde paylaşılacağı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu