Haber

Kaldırımda çocuklu ailenin gözü önünde düşmanını vurdu

SULTANGAZİ’de bir zanlı, çocuğuyla birlikte kaldırımda bekleyen ailenin gözü önünde tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu. Silah sesini duyan çevredekiler telaşla kaçtı. Gaziosmanpaşa’da ise alacak sorunu yaşayan arkadaşını 2 kişi sokak ortasında dövdü. Her iki olay da güvenlik kameralarına yansıdı.

10 Aralık Cumartesi günü Sultangazi’nin 75. Yıl Mahallesi’nde daha önce husumet içinde olan iki kişi sokakta tartışmaya başladı. Tartışma sırasında taraflardan biri yanında taşıdığı silahı çıkardı. Düşman ise kaçmaya başladı. Çiftin ortasındaki kovalamacada kaçan şahıs dengesini kaybederek kaldırıma düştü. Onu takip eden kişi, metrelerce ötede yerde yatan çocuklu aileye rağmen yerde yatan şahsın ayağına ateş etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, olaya tanık olan çevredekiler koşarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu yaralanan şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin soruşturması sürüyor.

SOKAK ORTASINDAKİ SAVAŞLAR Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde teze göre, borçlarında sorun yaşayan 3 arkadaş sokakta buluşup bir süre sohbet etti. Kısa süre sonra 2 kişi, arkadaşı olan şahsı darp etmeye başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde tekme ve tokatlanan şahsın ardından sokaktan ayrıldığı görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu