Haber

Ford Kuga’dan Yeni Donanım Paketi: ST-Line Siyah Paket ile Daha Sportif, Konforlu ve Özel Yol Deneyimi

Tasarım ve teknolojinin harika birleşimi olan ve her kesime hitap eden özellikleriyle büyük beğeni toplayan Ford Kuga, donanım paketi seçeneklerine ST-Line Siyah Paketi de ekledi. Ford’un performans DNA’sını bir üst seviyeye taşıyan ST-Line Siyah Paket; Teknoloji ve konfor paketini standartlaştırıyor, dış tasarımındaki siyah detayları ile görsel etkiyi maksimuma çıkarıyor. Yol deneyimini çok daha sportif, ergonomik, fonksiyonel ve şık dokunuşlarla zenginleştiriyor.

 

Çarpıcı tasarımı, ileri teknolojileri, konforlu ve ergonomik iç tasarımıyla bir SUV’dan beklenenden çok daha fazlasını sunan Ford Kuga;  Daha sportif bir karaktere sahip Style, Titanium ve ST-Line versiyonlarının ardından donanım paketi şimdi de ST-Line Black Paket.   genişleyerek. Ford’un performans ve tasarım DNA’sını bir üst seviyeye taşıyan ST-Line Siyah Paket; Çok daha sportif, özgün, şık ve teknolojik detayları ile dikkat çekiyor.

 

‘Siyah’, sofistike dış tasarımda başrolü oynuyor

Geriye doğru farlar, daha uzun motor kaputu, daha eğimli arka cam, genişleyen omuzlar ve alçalan tavan çizgisi, uzun dingil mesafesi ve akıcı kenarlarla tamamlanan Ford Kuga’nın prestijli dış tasarımı, ST-Line Siyah Paket donanımıyla çok daha sofistike ve çarpıcı bir görünüm kazandırıyor. giyiniyor. Maksimum görsel etki için dış tasarımda; Kuga yazısından ST-Line logosuna, ayna kapağından ön tampona ve spoylere kadar düşünceli, birinci sınıf siyah ayrıntılar öne çıkarken, 20 inçlik alüminyum alaşımlı siyah çerçeve şık görünümü tamamlıyor.

 

Gelişmiş sürüş dinamikleri artık standart

Kuga ST-Line Siyah Paket, akıllı ve ileri teknolojiler, her koşulda ve sürüş modunda hem güvenliği hem de yüksek performansı garanti eder. ST-Line versiyonunda opsiyonel olarak sunulan teknoloji paketi, ST-Line Siyah Paket ile standart hale gelerek geleceği bugünden yaşatıyor.

 

Gelişmiş donanım paketi, Dur & Kalk Özellikli Gelişmiş Uyarlanabilir Hız Kontrol Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Şerit Hizalama, Çarpışma Uyarı Asistanı, Gece Görüşü, Menzil Uyarısı ve Acil Hareket Yardımcı Sistemi ile Yaya Tespiti, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çapraz Trafik Uyarısı Geliştirilmiş sürüş dinamikleri gibi sistem özellikleri.

 

Kuga ST-Line Siyah Paket donanımı, iç mekanda yolcu deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak teknolojik yeniliklerle birlikte geliyor. Bu donanım paketi ile ilk kez sunulan yeni 12 yönlü tasarım, AGR sertifikalı sürücü ve ön yolcu koltukları, araç içi işlevselliği artırırken değerli bir esneklik, işlevsellik ve konfor avantajı sağlıyor. Isıtmalı ön cam, ısıtmalı direksiyon simidi, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ve akıllı bagaj kapağı gibi kullanıcı dostu detaylar artık ST-Line Siyah Paket ile standart olarak sunuluyor.

 

Sürüş özellikleri üst sıralara çıkıyor

Euro NCAP tarafından en yüksek 5 Yıldız ile değerlendirilen Ford Kuga, ST-Line Siyah Paket ve diğer donanım paketlerinde sunulan üstün güvenlik seviyesini yeni özelliklerle bir adım öteye taşıyor. 180˚ ön görüş kamerası, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı ve Adaptif Hız Kontrol Sistemi gibi gelişmiş uygulamalar ile sürüş keyfini ve güvenliğini artırır.

 

Yeni donanım paketi standart olan Şerit Hizalama Asistanı, Dinamik LED Far Sistemi, Eye-Line Dashboard ve Geri Görüş Kamerası gibi güvenlik özelliklerini Aktif Park Asistanı, Kapı Kenar Koruma ve Hız İşareti Tanıma Sistemi gibi gelişmiş teknolojilerle destekliyor. .

 

ST-Line BlackPackage ile sınıfının en verimli verimliliğini sunan Ford Kuga’nın sportif ve dinamik sürüş özellikleri de yükseliyor. En son motor teknolojileriyle zenginleştirilen ekipman, yeni 1.5L 182 PS EcoBoost Motor ile 182 PS güç üretiyor. 8 ileri tam otomatik şanzımanla sunulan sistem, zengin bir güç sunuyor.

 

Ford Kuga ST-Line Siyah Paket; Akik siyahı, kurşun grisi, manyetik gri, mercan kırmızısı ve platin beyazı olmak üzere 5 farklı gövde renginde satışa sunuluyor.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu