Haber

Fatih Portakal’dan skandal Selçuk Bayraktar paylaşımı! pis iftira

HDP’nin 6 puanlık cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından gazeteci Fatih Portakal da Bayraktar ailesine tatsız bir gönderme yaptı.

Turuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Aile kotasından bir damadı bakan yapan Erdoğan, sanayiyle uğraşan diğer damadın önünü açmayacak mı? Bunun adı kayırmacılıktır. Beyler! Birbirimizi yemeyelim. .‘ skandal ifadeler kullandı.
 

İŞTE BÜYÜK TEPKİ GÖREN SKANDAL TERİMLER;

Bayraktar ailesini de anlayamıyorum: başarı merdivenlerini ancak kendi çabalarıyla çıktıklarını sanıyorlar! Böyle mi?

Erdoğan ailesinin damadı olarak önünüzde çok kapılar açılmadı mı? Aile kontenjanından bir damadını bakan yapan Erdoğan, sanayi ile uğraşan bir damadının önünü açmayacak mı? Nepotizm denir. Beyler! Lütfen birbirimizi yemeyelim.

Ayrıca 2 Türk’ün sahibi olduğu bu ABD şirketi SNC -Türkjet projesi-Erdoğan AKP ile 2018’de görüşmemiş miydi? yanlış mı hatırlıyorum. Özgeçmiş ltf…

Erdoğan’la evli olan Bayraktar ailesinin neden bu kadar sinirli olduğunu anlayamıyorum, yeter ki Ar-Ge’ye değer veren, adil ve tarafsız rekabet kurallarına uyun, güç değişince dert etmenize gerek yok. . Hakkınız yenilirse emin olun benim gibi isimleri bulurlar. Önemli olan ülkenin büyümesi ve kazanmasıdır.

Fatih Portakal’ın bu açıklamalarına sosyal medyada çok sayıda kişi tepki gösterdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu