Haber

31. Tatlıtop Festivalleri Mustafakemalpaşa’da Başladı

31. Tatlıtop Festivalleri, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın hava atışı ile başladı. “Sokak basketbolunun sporun en temel ve özgür ifadesi olduğunu” vurgulayan Başkan Kanar, “Bu heyecanı 31’inci kez paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.”

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 31 yıldır ev sahipliği yaptığı etkinlik, ilçe merkezinde yer alan Adnan Menderes Meydanı’nda her yaştan sporseverin katılımıyla rekor sayıya ulaştı. 31. Klasik Tatlıtop Basketbol Festivali’nde; Ustalar 4 takım, Yıldızlar 6 takım, Yıldız Erkekler 4 grup, Küçük Erkekler 4 grup, Küçük Erkekler 8 takım, Midi Kızlar 4 grup, Küçük Kızlar 6 grup, Küçük Kızlar 9 grup, Yıldız Kızlar 5 takım, Küçük Kızlar 3 grup olmak üzere toplam 53 takımdan oluşan takım, 10 farklı kategoride 17 Eylül’e kadar Adnan Menderes Meydanı’nda ter dökecek.

Başkan Kanar, “31 yıldır bu kültürün ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Sokak basketbolu sporun en temel ve özgür ifadesidir. Basketbol ruhunu ve heyecanını sokaklarda ve parklarda bünyesinde barındırıyor. Bu festival, Çocukluğumuzun ve gençliğimizin anılarından oluşan, sadece benim değil bütün bir neslin sabırsızlıkla beklediği bir organizasyon.Sporun ve Mustafakemalpaşa ilimiz Mustafakemalpaşa’da 33 yıldır atıl durumda olan gençlik merkezimizi yeniden canlandırdığımız bir organizasyon. sporu ve sanatı içinde barındıracak dev bir komplekse dönüştürdük. Bu sayede binlerce öğrenci sanatla eğlenecek, spor kültürünü tüm derinliğiyle öğrenecek. İlçemizden yüzlerce milli sporcu yetiştirmeyi umuyoruz. Mustafakemalpaşa, “Markanın markası olan Tatlıtop basketbol festivallerinde ter dökecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. – BURSA

zara-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu