Haber

TOGG, Mustafakemalpaşa’yı Geçti

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Bursalı TOGG, Mustafakemalpaşa ilçesinde büyük bir heyecan ve yoğun ilgi eşliğinde yolların tozunu attı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte direksiyona geçen ve bu tarihi anın tadını çıkaran Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Tarihe tanıklık etmenin haklı gururunu yaşıyor” dedi.

Şık tasarımıyla ”Kapadokya” TOGG ile Mustafakemalpaşa Caddelerini gezen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ”Biz Mustafakemalpaşa’yı milli otomobilimiz TOGG ile havada, karada, uzayda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde.”

Mustafakemalpaşa halkı tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılanan TOGG, ilçe merkezinde bulunan Adnan Menderes Meydanı’nda ziyaretçi akınına uğradı. Bakan Varank ve hemşehrileriyle Adnan Menderes Meydanı’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Türkiye’nin Bursa’daki gözbebeği TOGG’un Bursa Gemlik’te üretildiğini görmek bizim için büyük bir gurur. Emin adımlarla ilerliyoruz.” Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde gemilerimiz, uçaklarımız ve savunma sanayimizle Türk Yüzyılına doğru gidiyoruz. Bu projeler daha başlangıç ​​ve Allah’ın izniyle çok sayıda araç Türkiye’de üretilecek” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gorele.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu