Haber

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 6’lı Tablo’nun muhtıra metnine ilk yorum: Keşke bakmasaydım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kümelenme toplantısında 6’lı Tablo’nun yayınladığı ‘Ortak Uzlaşma Metni’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

“BAKACAĞIZ DEDİK, BAKMIYORDUM”

6’ncı Tablo ve yayınlanan mutabakat zaptı ile ilgili olarak Erdoğan, “Geçen gün altı parti aylardır çalıştıkları ve emek verdikleri ortak politikaların metnini yayınladılar. İnsan ister istemez bir beklenti içerisine giriyor. hepimiz insanız herşey mümkün daha cumhurbaşkanı adayı göstermedik aciz bir tablo olduğunu unutmuyoruz yine de bakalım ne yapmışlar keşke bakmasaydık.

“BU PARTİYE UMUT BAĞLAYANLAR BİZİ MUTLU ETTİ”

Kendimiz için değil, bu partilere umut verenler için çok üzgünüz. Gençlerimize güzel bir eğlence malzemesi üreteceğimizi söyledik. Şifa beklemenin beyhude olduğunu tahmin etsek de milletimiz için üzüldük.

“ÜLKEDE YAPILANLARA BAKMADILAR”

Genel merkezimiz ve bakanlıklarımız uygun olduğunda metnin değerlendirmesini paylaşacaktır. Bırakın yeni projeleri düşünmeyi, ülkede yapılanlara bakmadılar.”

“METİNDEKİ HERKESE SELAM VERİYORLAR”

Şehir hastanelerini kapatmak, milletin malı olan külliyenin kapısını kilitlemek, yeni bakanlıklar icat etmek; Birinci sınıf siyaset bilimi öğrencilerine anlatsaydın, gülüp geçecekleri saçmalıkları vaat diye yazmazlardı. Açıkladıkları metinde herkese selam verirler. Kayyumu kaldıracağız, belediyelere özerklik vereceğiz diyerek HDP’yi selamlıyorlar. PKK ve FETÖ’cüleri ‘OHAL KHK’larını iptal edeceğiz’ diyerek selamlıyorlar. Genelkurmay Başkanlığı ve MİT Başkanlığı ile alay edip, tüm terör örgütlerini ve bunları kullananları selamlıyorlar.

“Özür dilerim, BATI’NIN ‘Aferin’ DEMESİNE İHTİYACINIZ MI VARDI?”

Ülkemizin güçlenmesinden rahatsız olan Batı’yı, Akkuyu Nükleer Santrali’ne, savunma sanayi projelerine, kamu-özel yatırımlarına dokunacağız diyerek selamlıyorlar. Onlardan biri bile ‘Batı aferin diyecek’, yazıklar olsun bize. Batının aferin demesine bu kadar muhtaç mıydın? Başarıları ve hayalleri ile aziz milletimizi yalnız selamlamadılar.

pursaklar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu