Haber

Şeyma Subaşı’nın Eşi Meedo İçin Hazırladığı Doğum Günü Pastası Sosyal Medyayı Salladı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündemde. Geçen nisan ayında Mısırlı iş adamı Meedo ile süper bir düğünle evlendi. Geçenlerde eşi Meedo için bir doğum günü ziyafeti hazırladı. O anları sosyal medyada paylaşan fenomen, hazırladığı doğum günü pastasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Derginin sevilen ismi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı iş adamı Muhammed Alsaloussi ile geçtiğimiz nisan ayında dünyaevine girdi.

Ünlü ismin Marakeş’te günlerce süren düğünü ve eğlencesi ile gelinlik uzun süre gündemden düşmedi.

Her şeyiyle görkemli bir düğüne imza atan ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir paylaşımla çok konuşulmuştu.

Hatırlarsınız, Instagram hesabında “Ben bikinili video ve fotoğraf koyunca Meedo biraz rahatsız oluyor” dediği bir video paylaşmış ve birçok kişiden tepki almıştı.

Uzun süredir balayı için Bali’de bulunan Subaşı, geçtiğimiz günlerde eşi Meedo için doğum günü hazırladı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı, eşinin doğum gününde, “Muhteşem kocamın doğum günü kutlu olsun. Gönlümüzü güldüren sevimli insanlarla çevrili bu cennette daha nice maceralar ve güzel anlar yaşayacağız. bizim için bir varış noktasından çok, hikayemizin bir parçası oldu, anıların yaşatıldığı bir yer.”

Ancak paylaşımlarda yer alan doğum günü pastası takipçileri tarafından dikkatlerden kaçmadı. Yaptığı doğum günü pastası kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Pastayı görenler, “Bu nasıl bir pasta?” diye yorum yaptı.

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

karpuzlu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu