Yaşam

Şahan Gökbakar, Güvenç Dağüstün ve Celil Nalçakan ile çatıştı! Küfür ve hakaretler uçuştu

Son günlerde seçimlere ilişkin yaptığı paylaşımlarla gündem yaratan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gökbakar’ın paylaşımına sessiz kalmayan opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’ün yaptığı yorum ünlü isimleri birbirine düşürdü.

ŞAHAN GÖKBAKAR’dan küfürlü yanıt

Güvenç Dağüstün, Şahan’ın tweet’ini aktararak, “Bu sosyal medya bazen çok kaygan, cırtlak bir yer olabiliyor. Bir anda kaldırabiliyor insan… Çok anlamsız. Üslubuna bak! H…!” söz konusu. Yorumu sonlandıran Şahan Gökbakar, “Si…da…” diyerek küfür etti. Bunun ardından Dağüstün, “Afferin, özünü göster sana” şeklinde bir paylaşım daha yaptı. Gökbakar ise, “Küfür etme özgürlüğün var, benim olmadığımı mı sandın? Bana ‘cennet… aldılar’, ‘pislik’ falan yazabilirsin.

Celil Nalçakan’la çatıştı! Küfürler ve hakaretler uçuştu” layout=”intrinsic” width=”640″ height=”488″>

CELİL NALÇAKAN TARTIŞMAYA YÜKLENDİ

Bunun üzerine Dağüstün, “Ben sana demedim… Çektiler. Burası ıslak yer dedim, kalkar insan… Pislik olunca böyle şeyler diyebilir. Hiçbir şey yok” dedi. bir salatalık ile yanlış”. İkilinin ortasında başlayan gerilime dahil olan oyuncu Celil Nalçakan, “‘Sı… lan da…’ mı demek istedin? Yazmak isteyip de yazamadıysan, bu bir korkak… Ünlüleri unutursan o başka.”

“KARDEŞİMİ KİMSE EĞİREMEZ”

Nalçakan’a yanıt veren komedyen, “Hayır, aynen öyle dedim. Bana küfür etme özgürlüğü varsa bende de var. Bak sen de yaptın, ben de sana aynısını söylüyorum.” Nalçakan da yanıt vererek, “Ne diyorsun? Ne konuşuyorsun? Bu küfür değil. Yarın Güvenç Dağüstün ile görüşeceksin, belki konu kapanır. Ama kimse kardeşime hakaret edemez.”

Gökbakar ise tartışmanın devamında Nalçakan’a, “Kardeşinle önce onunla konuşacaksın. İlk küfürü bir anda o yaptı. Sonra damlattın. Gereksiz konuşmalar… Ama istersen. Allah kahretsin, aynı cevabı alacaksın Cihangir tayfası.”

“HESABIM HALKALANMADI, 18 MAYIS’I MUTLU KÜRT GÜNÜ DUYURMUŞ MUYUZ?”

Tartışmanın ardından Twitter hesabından açıklama yapan Şahan Gökbakar, “Hayır hesabım hacklenmedi. ‘İnsanlar bize alenen hakaret ettiklerinde ünlüyüz diye aynı tonda cevap vermiyoruz’ diye düşünüyordum hep! ‘ Bugün tam bunlar aklımdan geçerken baktım bu sefer bazı tanıdık arkadaşlar birdenbire beni lanetlediler bu kural sesli ve ünsüzlerin ortasında var ama bir ünlü bunu yapabilmeli dedim. Bir ünlüye küfürle cevap veriyorlar, sonra çabuk ağlıyorlar ama ‘işte özünü gösterdi’, ‘iyi yaptı’ ve bunun gibi şeyler… İnsanlar Amerikan Talk Show’larında siyasetçilerin aşağılanmasına bayılıyor, özgürlük ne güzel diyorlar. Robert De Niro, Trump’a lanet okuyunca bunlar göğe sığmaz. Bütün bu ikiyüzlülük. Duyuralım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu