Haber

Çocukların hayal gücü Büyükakın’ı büyüledi

Körfez KO-MEK standına katılan Önder Büyükakın, çocuk oyun odasında eğitim gören çocukların hayallerinin modele dönüştüğü çalışmaları beğendi.

İlçe stant açılışlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesleki ve Sanatsal Eğitim Kurslarının (KO-MEK) açılışına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, stant alanındaki çalışmalara hayran kaldı. Kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmaları tek tek incelenerek, Lider Büyükakın’ın özellikle geri dönüşümlü eserlerden yeniden kullanıma hazır hale getirdiği eserlerinin yer aldığı köşe ile milli ve yerli savunma sanayii çalışmalarımızın atık eserlerden oluşan maketleri hazırlandı. KO-MEK oyun odası eğitmenleri ve çocuklar tarafından hazırlanan oyun, büyük ilgi gördü.

ÇOCUKLARIN ARTIK BÜYÜK HAYALLERİ VAR

Açılışa katılan ve çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyelerinin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz eden Önder Büyükakın, “Her şey bir hayalle başlar. Çocuklarımızın artık büyük hayalleri var. Çocuklar hayal kurarak hayal güçlerini daha da geliştirebilecek ve umarım gelecekte onları gerçeğe dönüştürebileceklerdir. Türkiye’nin çocukları yeni hayallerle büyüyor. KO-MEK’in tüm çalışmaları çok güzel ama geri dönüşüm ve sıfır atık konusundaki çalışmalarını çok seviyorum. Aslında bütün projeleri güzel olan birinden ayırmak haksızlık olur ama biz geri dönüşüm ve sıfır atık anlamında pozitif ayrımcılık yapıyoruz” diyen KO-MEK çalışanlarına ve emeği geçen kursiyerlere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

bozuyuk-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu