Teknoloji

Blizzard Başkanı Xbox’ta Daha Fazla Özgürlük Olacağını Düşünüyor

 
Blizzard lideri Mike Ybarra, Microsoft’un stüdyoyu satın almasıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz gibi World of Warcraft, Diablo ve Overwatch gibi serilerin sahibi Activision Blizzard, 69 milyar dolarlık anlaşmayla Xbox stüdyosu altında hizmet vermeye devam edecek.
 
Ybarra röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
The Verge ile yaptığı yeni röportajda anlaşmanın etkisini tartışan Ybarra, Blizzard’a eskisinden daha fazla özgürlük tanınacağını düşündüğünü söyledi. Bu bağlamda Ybarra şunları söyledi: “Xbox patronu Phil Spencer’ın ekip oluşturması, yeni kültürlere odaklanması ve liberal yaklaşımının Blizzard’a her zamankinden daha bağımsız bir stüdyo olma hissini vereceğini düşünüyorum.”
 
Yaklaşık 20 yıl Microsoft’ta çalıştıktan sonra 2019 yılında Blizzard’a katılan Ybarra’ya, geçtiğimiz hafta BlizzCon’un açılış töreninde Spencer eşlik etmişti. Yakın zamanda Xbox’ın liderlik grubuyla birlikte çalışanlarla tanışmak için Warcraft stüdyosunu ziyaret eden Microsoft’un oyun başkanı (Spencer), geçen haftaki hayran toplantısında “Blizzard’ın geleceğinin her zamankinden daha parlak” olduğunu vurguladı.

lapseki-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu