Haber

Bayrampaşa’da kız arkadaşını vuran şüpheli yakalandı

Bayrampaşa’da dehşet: Kız arkadaşını uzun namlulu silahla vurarak ağır yaraladı

Yoğun bakımda tedavisi devam eden 24 yaşındaki kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

İSTANBUL – Bayrampaşa’da bir kişi, kız arkadaşını uzun namlulu silahla vücudunun 4 yerinden vurarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan şüpheli, polise kız arkadaşını kazara vurduğunu iddia etti.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Nazlı Elmas (24), erkek arkadaşı Eliz K.’nin çatı katındaki dairesine geldi. Eliz K. evde bulunan uzun namlulu silahı aldı. Eliz K.’nin elindeki uzun namlulu silah bir anda ateş aldı. Silahın ateşlenmesi sonucu çıkan 4 kurşun, genç kadının vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Silah sesini duyan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Elmas K.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis ekipleri evde yaptığı çalışma sırasında uzun namlulu silaha el koydu. Eliz K. kısa sürede yakalandı.

Şaka yaparken kendisini vurduğunu iddia etti.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanan şüpheli Eliz K., ifadesinde kız arkadaşı Nazlı Elmas’ı şakalaşırken yanlışlıkla vurduğunu iddia etti. Eliz K. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Silah sesini duyan mahalle sakini Suriyeli Anar, “Evde otururken silah sesi ve farklı sesler duydum. Bir süre sonra bir silah sesi daha geldi. Gördüğüm ve duyduğum bu kadardı.”

alacakaya-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu