Haber

Başkan Altay: “Tek derdimiz büyük ve güçlü Türkiye”

KONYA (İGFA) – Açılışta konuşan Güneysın Belediye Başkanı Ahmet Demir, “Belediye Başkanımız Uğur’dan düğün salonu talebinde bulunduk, bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Böyle bir tesisi ilçemize kazandırdı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum dedi.

GÜNEYİSİR İLÇE VALİSİ CESUR LİDER ALTAY’A TEŞEKKÜR EDİYOR

Güneysi Kaymakamı Oğuz Yiğit, yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin katkılarıyla Güneyşığı’na yatırımlar kazandırılmaya devam edeceğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel yatırımın yapımında emeği geçen Ahmet Demir’e teşekkür ederiz.” konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR YERDE ÇOK GÜZEL BİR TESİS OLDU”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5 yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, Güneyşığı’na değerli bir tesisi daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Düğün salonunun güzel olmasını dileyen Önder Altay, “Çok güzel bir yerde, çok güzel bir tesisti. Sadece düğünler için değil, her türlü toplu aktivite için de kullanılabilecek bir alan haline geldi. “Şu anda yaklaşık 30 milyon lira maliyetle yaptırdığımız düğün salonunun her zaman iyi günlerde kullanılması gerekiyor” dedi.

GÜNEYİSİR BUGÜNE KADAR 400 MİLYON LİRAYI ÜZERİNDE YATIRIM ALDI

Güneysınır’ın kendilerine her zaman çok yüksek miktarda takviye sağladığını hatırlatan Önder Altay, şöyle devam etti:

“Güneysarı seçimlerde her zaman Konya’nın önde gelen ilçesi oldu. İnşallah bu seçimde de gereğini yapacağına olan inancımız tamdır. Sizlerden aldığımız desteği bir yandan memnuniyet ve gurur olarak alırken diğer yandan üzerimize yüklediğiniz büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugüne kadar Güneyşığı’na yeni fiyatlarla 400 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. Bugün düğün salonunun açılışını yapıyoruz. İnşallah tekrar geldiğimizde pazar yerini açacağız. Daha önce kurduğumuz pazar yeri dokuma atölyesi olarak hizmet veriyor. Mahalle yolları, merkezdeki sıcak asfalt çalışmaları, Sosyal Kart faaliyetlerimiz ve öğrencilere yönelik programlarımız aralıksız devam ediyor. Belediyede hizmet bitmiyor. Ne yaparsanız yapın yeni talepler, yeni işler olacaktır. İnşallah önümüzdeki dönemde de Güney Sınırımızın sosyal yaşamının ve altyapısının güçlendirilmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“İLÇELERİMİZİN BİRÇOK ALANDA EKSİKLERİ GİDERİLDİ”

İlçelerde belirledikleri en önemli hedeflerden birinin vatandaşların gelirini artırmak olduğunu vurgulayan Başkan Altay, “Bu nedenle Güneyşığı başta olmak üzere ilçe belediyemizle birlikte lavanta konusunda çalışıyoruz. Artık lavanta bahçesi kendini hissettirmeye başladı. Kurduğumuz Distilasyon Merkezi bunun ekonomik getirisi açısından bir başlangıç ​​oldu. Tarım ürünleri ve hayvansal ürünlerden faydalanmanızı artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin çok değerli bir gücü var. Bu hizmetleri tek başımıza sağlamamız mümkün değildir. Bizlerle uyum içinde çalışan değerli belediye başkanımız Ahmet Demir’e teşekkür ediyorum. Güneysınır uyumun en yüksek, birlikte çalışma kültürünün en yüksek olduğu ilçelerden biridir. İnşallah önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya çalışacağız” dedi.

“TEK SORUNUZ VAR: TÜRK YÜZYILINI DESTEKLEYECEK ŞEHİR OLMAK”

Önder Altay, AK Parti ve MHP örgütlerine de teşekkür ederek, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. ‘Bundan sonra şehrimize, ilçemize hizmet edebilmek için dua ediyoruz.’ Tek üzüntümüz var; Büyük ve güçlü bir Türkiye’yi inşa edebilmek, Türk Asrına destek olacak bir şehir olabilmek. O yüzden bu konunun da en az yerel yönetimlerdeki hizmetler kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Allah’ın izniyle, Büyükşehir Belediyemizin gücü ve Güneysır Belediyemizin uyumuyla elimizden gelen hizmeti vermeye devam edeceğiz.İnşallah bu seçimlerde büyükşehirler arasında en yüksek oyu alarak Cumhur İttifakı adaylarımızı belediye başkanı yapmayı hedefliyoruz. 31 ilçenin tamamı. konuşmasını “Sen bu konuda en büyük destekçimizsin” kelimeleriyle sonuçlandırdı.

AK Parti Konya İl Yürütme Kurulu Üyeleri Adem Çapar, Murat Adabalı, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman ve MHP Güneysınır İlçe Başkanı Yüksel Koyun’un katıldığı programda konuşmaların ardından Güneyşığı Düğün Salonu dualarla açıldı.

Açılışın ardından Güneyısı Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Demir ile görüşen Başkan Altay, ardından AK Parti Güneysın İlçe Teşkilatı ve MHP Güneyşığı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANI ALTAY, AKÖREN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Güneyşığı’nın ardından Akören’i ziyaret eden Önder Altay, Akören halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Lider Altay; AK Parti Konya İl İdare Meclisi Üyeleri Adem Çapar, Murat Adabalı, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, AK Parti Akören İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya ve MHP Akören İlçe Başkanı Mevlüt Taşyakan ile birlikte İlçe Seçmen Bağlantı Merkezi’ni ziyaret etti.

“AYNI KARARLILIK VE İSTİKRARLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Burada vatandaşlara seslenen Önder Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kendilerine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bize her zaman büyük destek verdiniz. Bu yüzden ne yaparsak yapalım aidatınızı ödeyemiyoruz. Konya her zaman Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu aldığı büyükşehir oldu. Bu seçimde de gereğini yapacağına olan inancımız tamdır. Oylarınız bizim için büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Akören’in ve tüm ilçelerimizin eksiklerini gidermek için 5 yıldır büyük bir çaba sarf ediyoruz. Şehir Köşkü’nden kültür merkezine, altyapıdan su ve kanalizasyona kadar pek çok hizmet sağlandı. 400 milyonun üzerinde harcama yapıldı. Bu süreci, ücretli belediye başkanımızla uyum içerisinde, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ve teşkilatlarımız nezdinde yürütüyoruz. İnşallah bu dönemde Cumhur İttifakı adayları olarak adaylarımızı 31 ilçenin tamamında belediye başkanı yapmak istiyoruz ve büyükşehirlerde de Konya’nın yeniden ön plana çıkmasını diliyoruz. Sizlerin de desteğiyle bunu başaracağımıza olan inancımız tam. “2014-20192’de sorunlarınızı çözmek için nasıl çok çalıştıysak, 2024-2029’da da aynı kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Altay daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek onlara başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu